Spletno stran Kino mreže smo odprli za javnost

Spletno stran Kino mreže smo odprli za javnost in omogočili vpogled vsej zainteresirani javnosti in tako spremenili pogoje uporabe. Pri tem opozorilo velja, da gre za neformalno spletno mesto. Informacij pridobljenih na spletni strani ne gre jemati kot uradna stališča kino mreže. Za vso vsebino, ki je na tem spletnem mestu nastala s strani uporabnikov, odgovarjajo uporabniki sami. Moderator redno pregleduje in urejavse vsebine strani, a vseeno ne odgovarja za vsebino portala s strani uporabnikov. Vse ostale vsebine, izvorna koda strani, slikovne datoteke, dokumenti, logotipi ter celostna grafična podoba strani in javascript ter css datoteke so avtorsko zaščitene in jih ni dovoljeno kopirati in reproducirati.

S tem ukrepom smo želeli delo kino mreže približati zainteresirani javnosti in spletnemu mestu omogočiti čim bolj samostojno življenje, saj s koncem leta 2009 zanj ne bo več posvečenega oskrbnika. Slednje je nažalost del odstopa od projekta Kino mreže s strani Kinodvora, a kljub temu se nadejamo, da bo Kino mreža, tako kot njeno spletno mesto živelo še naprej.

Ob tej priložnosti smo na strani ponudili informacije in gradivo s strokovnega srečanja “Mreže in digitalizacija art kinematografov”, ki smo ga prejšnji teden uspešno zaključili v Kinodvoru. In verjamemo, da je prav zaradi teh informacij spletno stran že v prvih nekaj urah od odprtja za javnost obiskalo skoraj 70 ljudi. Še mekaj dodatnih informacij in gradiv v zvezi s srečanjem (predvsem zapisnik, transkripti in video posnetki) pa bomo v kratkem na tem istem mestu še objavili.

Tudi sicer bo stran še pred koncem koledarskega leta še dodatno posodobljena.

Advertisements

Komentiraj

Filed under Novosti

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s